Kočárky a Baby Market

Ptáčnická 2120, 407 47 Varnsdorf 2, tel.: 412 384 749, e-mail: kocarkyababymarket@nakupujeme.cz

Při nákupu dětského textilu nad 1000,- Kč poštovné v ceně 150,- Kč ZDARMA !   

NAVŠTIVTE NAŠI OBLASTNÍ PRODEJNU KOČÁRKY A BABY MARKET VE VARNSDORFU PTÁČNICKÁ 3209   

 Přidejte se k nám na FACEBOOKU! Neujdou vám tak žádné novinky.

 Objednávky objednané od 9.9.2018 budou expedovány po 20.9.2018. Děkujeme za pochopení.

Kočárky a Baby Market
Ochrana osobních údajů e-shopu kocarkydetske.nakupujeme.cz Fyzická osoba Jana resp. Ing. Ivo Krejčí, se sídlem Ptáčnická 3209, 40747 Varnsdorf, IČ 14816814 resp.14816822 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: • jméno, příjmení • e-mailovou adresu • telefonní číslo • adresu/sídlo 2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy. Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce. 3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit. 4. Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Ivo Krejčím tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé: a. Poskytovatelem služby Shopadmin, společností Czechprodukt,s.r.o. sídlem Karla Čapka 971/8 ,Jeseník b. Poskytovatelem služby PoštaOnline , provozovanou společností Česká pošta s.p. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU. 5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese kocarkyababymarket@nakupujeme.cz. 6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.kocarkydetske.nakupujeme.cz , užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem: o • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách • základní funkčnosti webových stránek o Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení. o Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu. o Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek. o Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce. o Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli: • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA 7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo: • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení, • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce, • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce, • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy, • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením, • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
 
Nákupní košík
Počet položek:
Cena celkem:0,00 Kč
Objednat
Registrace uživatelů
přihlásit | registrovat
Aktuální nabídky

Domácí obuv - důchodky - děda

Pánská uzavřená kotníčková domácí obuv s výšivkou "Děda" - přezka v nártu. Vel v ...

Cena: 299 Kč (s DPH)

Kojenecké body Koala bike - růžové

Bavlněné kojenecké body s dlouhým rukávem Koala BIKE pro všechny malé děti. Jedno body je ...

Cena: 149 Kč (s DPH)

Kočárky a Baby MARKET - Czech Republic, e-mail: kocarkyababymarket@nakupujeme.cz -
CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies